Kierrokset

KAKOLA ENNEN JA NYT -kierros

Tällä hetkellä vankilarakennuksien sisätiloihin kohdistuvia kierroksia ei enää järjestetä rakennusten kunnostustöiden vuoksi.
Järjestämme tänä vuonna KAKOLA ENNEN JA NYT -kierroksia ihan uudella konseptilla. Puolentoista tunnin kierroksen aikana tutustutaan ensin selliosastoihin ja vankilan värikkääseen arkeen kuvien ja kertomusten kautta Kakolan entisessä keittiössä. Sen jälkeen kävellään oppaan kanssa alueella tutustuen Kakolan rakennuksiin ja kuullaan legendaarisia pakotarinoita.

TURUN PÄIVÄN KUNNIAKSI JÄRJESTÄMME VIELÄ YHDEN YLEISÖKIERROKSEN KESKIVIIKKONA 18.9.2019 klo 16.30-18.00. Varaa paikkasi varauslomakkeella, sähköpostitse osoitteesta kierrokset@kakola.fi tai tekstiviestillä numerosta 044-044 7451459.

Kierroksia järjestetään tilauksesta ryhmille ympärin vuoden.

Kierroksen keston voi mitoittaa ryhmän oman aikataulun mukaan. Kierroksen hinta on ryhmän koon mukaan:

1-10 henkeä: 140 euroa
11-20 henkeä: 12 euroa/hlö
21-30 henkeä: 11 euroa/hlö
31-40 henkeä: 10 euroa/hlö

Kysy juuri sinun ryhmällesi räätälöityä kierrosta: kierrokset@kakola.fi tai numerosta 044 7451459.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti Kakolanmäellä on hyvin rajoitettua. Kadunvarsipysäköinti on kielletty, alueella on arkisin paljon raskasta liikennettä ja väärästä pysäköinnistä sakotetaan. Kakolan Länsisellin edessä, muurin sisäpuolella on maksullinen pysäköintialue. Sinne ajetaan Graniittilinnankadun länsipäädyn portista sisään. Pysäköintimaksu on 2 e/h (enint. 10 e/vrk), vain korttimaksu. Arkisin alueella on paljon rakennustyömaan autoja, joten paikkoja on rajoitetusti.

Suosittelemme linja-autolla tulemista. Linja nro 1 sataman suuntaan (pysäkki nro 49) tulee aivan Kakolanmäen alapuolelle, josta pääsee kävellen tai ainutlaatuisella funikulaarilla Kakolan päärakennuksen eteen.

Alueella on rakennustyömaa, pidätämme oikeudet reittimuutoksiin. Suosittelemme mukaan säänmukaista varustusta ja kävelyyn soveltuvia kenkiä.

Kierroksiin liittyvät tiedustelut: kierrokset@kakola.fi

Seuraa meitä  Facebookissa , Instagramissa  ja Twitterissä.

Lisäohjelmaa

Kävelykierrokseen voi yhdistää ruokailun ravintola Kakolanruusussa  Kysy tarjous osoitteesta info@kakolanruusu.fi.

Jos haluatte lisäohjelmaa Kakolanmäen vierailuunne, suosittelemme tutustumista Kakolan entisessä keittiössä toimivaan Kakola Brewing Company -panimoon. Kysy lisää esittelystä ja maistiaisista osoitteesta info@kakolabrewing.com  Jos kahvin valmistus kiinnostaa, voi kysellä tutustumista Frukt Coffee Roasters -paahtimoon osoitteesta info@fruktcoffeeroasters.com.

KIERROSVARAUKSET JA TIEDUSTELUT: kierrokset@kakola.fi, 044-745 14 59

NOJATUOLIMATKA KAKOLAAN

Järjestämme myös nojatuolimatkoja Kakolaan joko asiakkaan omissa tiloissa tai Kakolan entisessä keittiössä, johon mahtuu 40 henkeä. Tunnin esittelyn aikana tutustutaan vankilatiloihin kuvien avulla ja kuullaan kiehtovia tarinoita hurjien poikien kodin arjesta.

Hinta:
Alle 10 henkeä 150 €/esitys
10–19 henkilöä 12 €/hlö
20–50 henkilöä 8 €/hlö

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
anu.salminen@kakola.fi tai 044 745 1459

+358 44 745 1459
Graniittilinnankatu 2, Turku