Kierrokset

KAKOLANMÄEN VANKILAKIERROKSET

Kiitoksia kaikille kesän vierailijoille! Yleisökierroksia ei enää järjestetä tänä vuonna.
Syyskuussa 2018 on vielä mahdollisuus tilata vankilakierroksia yksittäisille tilausryhmille. Sen jälkeen kaikki tilat ovat remontin ajan poissa käytöstä toistaiseksi.
Kierros kestää 1,5 tuntia ja sen aikana kierretään Turun lääninvankilan selliosastoilla, tutustutaan vankilan arkeen ja kuullaan tiilenpäitä laskeneiden kohtaloita reilun 120 vuoden ajalta. Ilta-aikaan on mahdollisuus lisätä kierrokseen käynti legendaarisen Kakolan pihalla, jossa nähdään mitä alueelle tulevaisuudessa tulee. Kierrokset eivät sovi liikuntarajoitteisille, ikäsuositus on 13 vuotta. Huomioi säänmukainen varustus.

Kierroksen hinta riippuu ryhmän koosta. Alle 10 hengen ryhmille hinta on 200 e. Muut ryhmähinnat näkyvät sivupalkissa olevasta taulukosta.

Soita numeroon 044 745 1459 tai lähetä viesti osoitteeseen kierrokset@kakola.fi ja pyydä tarjous. Tarjolla on myös nojatuolimatka, jossa tutustutaan vankilaan diaesityksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti Kakolanmäellä arkipäivisin ennen klo 16 on käytännössä mahdotonta, sillä alueella on ruuhkaista työmaaliikenteen vuoksi. Ainoastaan Kakolankadun päässä olevan punatiilisen lääninvankilan edessä olevat parkkipaikat ovat yleisön käytössä. Suosittelemme linja-autolla tulemista. Linja nro 1 sataman suuntaan (pysäkki nro 49) tulee aivan Kakolanmäen alapuolelle, josta pääsee portaita pitkin suoraan Kakolan päärakennuksen eteen.

Alueella on rakennustyömaa, pidätämme oikeudet reittimuutoksiin. Suosittelemme mukaan säänmukaista varustusta, kävelykenkiä ja taskulamppua.
Kierroksiin liittyvät tiedustelut: kierrokset@kakola.fi
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Lisätiedot

Vankilakierroksia järjestetään ryhmille myös tilauksesta vielä syyskuun 2018 ajan. Kierroksen voi räätälöidä 1-1,5 tunnin mittaiseksi. Kierros ei sovellu liikuntaesteisille, se sisältää paljon rappusia (kysy erikseen nojatuolimatkaa).

Hinta:

1–9 hlö 200 €/kierros
10–19 henkilöä 20 €/hlö
20–29 henkilöä 18 €/hlö
30–39 henkilöä 16 €/hlö
40– henkilöä 14 €/hlö

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: kierrokset@kakola.fi, 044-745 14 59

RÄÄTÄLÖIDYT VIERAILUT

Onko ryhmälläsi joku tietty Kakolanmäen kohde mielessä?
Haluaisitko yhdistää ryhmäsi opastettuun kierrokseen jotain muuta ohjelmaa (sirkusesityksiä tai musiikkia) tai ruokailua?

Voimme räätälöidä juuri sinun ryhmällesi sopivan aikataulun ja sisällön.

Kysele lisää kierrosvastaavaltamme Anu Salmiselta:
anu.salminen@kakola.fi tai 044 745 1459

+358 44 745 1459
Graniittilinnankatu 2, Turku