Kierrokset

KAKOLANMÄEN VANKILAKIERROKSET

Kesällä 2018 on viimeinen mahdollisuus nähdä aitoja vankilatiloja keskusvankilan vieressä sijaitsevassa Turun lääninvankilassa. Kierroksella kierretään selliosastoilla, tutustutaan vankilan arkeen ja kuullaan tiilenpäitä laskeneiden kohtaloita reilun 120 vuoden ajalta. Lopuksi käydään legendaarisen Kakolan pihalla seuraamassa remontin etenemistä. Kierros kestää 2 tuntia, jonka jälkeen nautitaan leivoskahvit Graniittilinnassa eli entisessä Kakolan keskusvankilan päärakennuksessa.

Yleisökierrokset alkavat pe 4.5.2018. Toukokuussa kierroksia järjestetään perjantaisin klo 17.00 ja lauantaisin klo 14 (paitsi viikolla 20 ja 21). Perjantai 8.6. lähtien kierroksia on joka päivä elokuun puoleen väliin asti. Liput tulevat myyntiin verkkokauppaan lähiaikoina, mutta voit jo nyt varata liput haluamallesi päivälle lähettämällä s-postia osoitteeseen kierrokset@kakola.fi tai tekstiviestin numeroon 044 745 1459.

Ryhmille järjestetään räätälöityjä kierroksia. Soita numeroon 044 745 1459 tai lähetä viesti osoitteeseen kierrokset@kakola.fi ja pyydä tarjous. Tarjolla on myös nojatuolimatka, jossa tutustutaan vankilaan diaesityksen avulla.
Huippusuositut perhekierrokset jatkuvat myös tänä kesänä kesäkuusta lähtien. Tunnin kierroksella päästään näkemään aito vankila ja kuullaan, millaista vankilan arki on, mutta hurjimmat jutut jätetään pois. Perhekierroksen voi myös tilata ryhmälle.
Seuraa Kakolaa Facebookissa ja Instagramissa.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti Kakolanmäellä arkipäivisin ennen klo 16 on käytännössä mahdotonta, sillä alueella on ruuhkaista työmaaliikenteen vuoksi. Ainoastaan Kakolankadun päässä olevan punatiilisen lääninvankilan edessä olevat parkkipaikat ovat yleisön käytössä. Suosittelemme linja-autolla tulemista. Linja nro 1 sataman suuntaan (pysäkki nro 49) tulee aivan Kakolanmäen alapuolelle, josta pääsee portaita pitkin suoraan Kakolan päärakennuksen eteen.

Kierroksiin liittyvät tiedustelut: kierrokset@kakola.fi

Tähän tulee kierrosten ostonapit!

Lisätiedot

Vankilakierroksia järjestetään ryhmille myös tilauksesta, jolloin kierroksen voi myös toteuttaa 1,5 tunnin mittaisena. Kierros ei sovellu liikuntaesteisille, se sisältää paljon rappusia (kysy erikseen nojatuolimatkaa).

Hinta:

1–9 hlö 200 €/kierros
10–19 henkilöä 20 €/hlö
20–29 henkilöä 18 €/hlö
30–39 henkilöä 16 €/hlö
40– henkilöä 14 €/hlö

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: kierrokset@kakola.fi, 044-745 14 59

RÄÄTÄLÖIDYT VIERAILUT

Onko ryhmälläsi joku tietty Kakolanmäen kohde mielessä?
Haluaisitko yhdistää ryhmäsi opastettuun kierrokseen jotain muuta ohjelmaa (sirkusesityksiä tai musiikkia) tai ruokailua?

Voimme räätälöidä juuri sinun ryhmällesi sopivan aikataulun ja sisällön.

Kysele lisää kierrosvastaavaltamme Anu Salmiselta:
anu.salminen@kakola.fi tai 044 745 1459

+358 44 745 1459
Graniittilinnankatu 2, Turku