Kierrokset

KAKOLA ENNEN JA NYT -kierros

Tällä hetkellä vankilarakennuksien sisätiloihin kohdistuvia kierroksia ei enää järjestetä rakennusten kunnostustöiden vuoksi.
Järjestämme kesällä 2019 KAKOLA ENNEN JA NYT -kierroksia ihan uudella konseptilla. Puolentoista tunnin kierroksen aikana tutustutaan ensin vanhoihin selliosastoihin kuvien ja kertomusten kautta Kakolan entisessä keittiössä. Sen jälkeen kävellään oppaan kanssa alueella tutustuen Kakolan rakennuksiin ja kuullaan legendaarisia pakotarinoita. Kierros päättyy Kakolan sisäpihalle, jossa on Kakolan myymälän konttipuoti ja ravintola Kakolanruusu, jonka terassille voi jäädä nauttimaan ainutlaatuisesta ympäristöstä.

1,5 tunnin kierroksen hinta on 12 euroa/hlö. Tarkemmat aikataulut julkaistaan keväällä.

Ryhmille järjestämme tilauksesta räätälöityjä kierroksia. Kierroksen keston voi mitoittaa ryhmän oman aikataulun mukaan. Kierroksen hinta on ryhmän koon mukaan:

1-9 henkeä: 150 euroa
10-19 henkeä: 12 euroa/hlö
20-29 henkeä: 11 euroa/hlö
30-40 henkeä: 10 euroa/hlö

Soita numeroon 044 745 1459 tai lähetä viesti osoitteeseen kierrokset@kakola.fi ja pyydä tarjous.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti Kakolanmäellä on hyvin rajoitettua. Kadunvarsipysäköinti on kielletty, alueella on arkisin paljon raskasta liikennettä ja väärästä pysäköinnistä sakotetaan. Kakolan Länsisellin edessä on maksullinen pysäköintialue. Sinne ajetaan Graniittilinnankadun länsipäädyn portista sisään. Pysäköintimaksu on 2 e/h (enint. 10 e). Arkisin alueella on paljon rakennustyömaan autoja, joten paikkoja on rajoitetusti.

Suosittelemme linja-autolla tulemista. Linja nro 1 sataman suuntaan (pysäkki nro 49) tulee aivan Kakolanmäen alapuolelle, josta pääsee portaita pitkin suoraan Kakolan päärakennuksen eteen.

Alueella on rakennustyömaa, pidätämme oikeudet reittimuutoksiin. Suosittelemme mukaan säänmukaista varustusta ja kävelyyn soveltuvia kenkiä.

Kierroksiin liittyvät tiedustelut: kierrokset@kakola.fi

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Lisäohjelmaa

Kävelykierrokseen voi yhdistää ruokailun ravintola Kakolanruusussa  Kysy tarjous osoitteesta info@kakolanruusu.fi.

Jos haluatte lisäohjelmaa Kakolanmäen vierailuunne, suosittelemme tutustumista Kakolan entisessä keittiössä toimivaan Kakola Brewing Company -panimoon. Kysy lisää esittelystä ja maistiaisista osoitteesta info@kakolabrewing.fi. Jos kahvin valmistus kiinnostaa, voi kysellä tutustumista Frukt Coffee Roasters -paahtimoon osoitteesta info@fruktcoffeeroasters.com.

KIERROSVARAUKSET JA TIEDUSTELUT: kierrokset@kakola.fi, 044-745 14 59

NOJATUOLIMATKA KAKOLAAN

Järjestämme myös nojatuolimatkoja Kakolaan joko asiakkaan omissa tiloissa tai Kakolan entisessä keittiössä, johon mahtuu 40 henkeä. Tunnin esittelyn aikana tutustutaan vankilatiloihin kuvien avulla ja kuullaan kiehtovia tarinoita hurjien poikien kodin arjesta.

Hinta:
Alle 10 henkeä 150 €/esitys
10–19 henkilöä 12 €/hlö
20–50 henkilöä 8 €/hlö

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
anu.salminen@kakola.fi tai 044 745 1459

+358 44 745 1459
Graniittilinnankatu 2, Turku