Myymälä

Kakolan myymälä toimi 1,5 vuotta ravintola Kakolanruusun naapurissa vankilan entisessä päärakennuksessa eli Graniittilinnassa. Nyt myymälä on siirtynyt konttiin kevään 2019 ajaksi, ja se sijaitsee Graniittilinnankadulla vastapäätä harmaata päärakennusta. Tarjolla on myös Johan & Nyströmin kahvipaahtimon luomukahvia sekä leipomo Grynin croissantteja.

Myymälässä on vankityönä valmistettuja klassikkotuotteita kuten sienijakkaraa sekä päivitettyjä uutuustuotteita. Valikoimissa on myös Kakolaan liittyviä matkamuistoja sekä lahja- ja sisustustavaroita.

Kakolan myymälä haluaa palvella niin lähiasukkaita, kaupunkilaisia kuin tulevia matkailijoitakin. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin mielenkiintoista muistoksi Kakolasta. Myymälä toimii myös verkkokauppana https://www.kakolanmyymala.com/

Ajankohtaista

 
Pidämme pienen loman 19 - 22.4.2019 Tervetuloa taas tiistaina 23.4 myymäläämme Graniittilinnankadulle. Verkkokauppa ottaa tilauksia vastaan koko pääsiäisen ajan www.kakolanmyymala.com Hyvää pääsiäistä kaikille!
Huomasitko jo Turun Sanomien puutarhaliitteen mainoksen? Kakolan myymälän puutarhakalustekampanjassa huhtikuussa ostetuille kalusteille ilmainen kotiinkuljetus Turun alueella. Tilauksen voi tehdä myymälässä osoitteessa Graniittilinnankatu 2 tai verkkokaupassa www.kakolanmyymala.com
Tämäkin moderni narujakkara/ VANKILATUOTE 45 € Kakolan myymälästä osoitteesta Graniittilinnankatu 2, 20100 Turku
Aukioloajat ti - la 12 - 17
Tervetuloa!

Lataa lisää...

Avoinna

Ti-la 12-17

Katso päivitetty tilanne myymälän Facebook-sivulta https://www.facebook.com/Kakolanmyymala/