Kakolanruusu avataan yösellin kellarin uusissa tiloissa vappuna 2019!

Kakolanruusu


Kakolanruusu toimi toukokuusta 2017 joulukuuhun 2018 Kakolan entisissä henkilökunnan tiloissa päärakennuksen länsipäädyssä. Siellä ravintola palveli asiakkaitaan kolmessa ravintolasalissa ja uniikilla terassilla.

Ravintola lanseerasi aivan uuden tavan ruokailla. Perinteisen ruokalistan sijaan ”Ruusussa” oli tarjolla Kakolan pidot, joissa ruokien jaettavuus on iso osa kokonaisuutta. Puolentoista vuoden aikana Kakolanruususta muodostui yksi Turun puhutuimmista ravintoloista.

Kakolanruusun raaka-ainehankinnoissa kunnioitetaan luonnon sesonkeja ja tuottajat etsitään läheltä. Juomat tarjoillaan joko baari- tai viinimestarin suosituksella rennoin ottein. Kakolan oman panimon, Kakola Brewing Companyn oluita sekä tulevaisuudessa Kakolaan muuttavan leipomo Grynin leipiä on tarjolla Kakolanruusussa myös tulevaisuudessa.

Nyt palvelustaan paljon kehuja saaneen ravintolan väki saa hetken huokaista, kun käytössä olleet popup-tilat menevät remonttiin ja valmistuvat asunnoiksi ensi syksyyn mennessä. Ravintolan pysyvät tilat tulevat Kakolan sisäpihalla olevan yösellisiiven kellariin, ja Kakolanruusu avaa ovensa uudestaan vappuna 2019.

Kakolanruusun taustalla häärii samoja hahmoja kuin ravintola Kaskiksessa. Kaskis valittiin Suomen parhaimmaksi ravintolaksi vuonna 2018 ja on ensimmäinen suomalainen ravintola, joka on saanut arvostetun Michelin Guiden suosituksen Helsingin ulkopuolella.

Ajankohtaista

 
Uuden, upean Kakolanruusun remontti etenee ja aukeaminen lähestyy.

Vähän on kuitenkin vielä työmaata ennen kuin nostetaan ruusu seinälle ja sytytetään siihen valo, mutta ei aikaakaan, kun nähdään taas! 🌹
Kakolanruusu lahjakorttikauppa VAIN TÄNÄ VIIKONLOPPUNA: Ystävänpäivälahja, joka tekee kaikki muut ystävänpäivälahjat kateellisiksi.

Uudistuva Kakolanruusu aukeaa keväällä. Nyt voit varata unohtumattoman kokemuksen sinulle ja ystävällesi ennakkoon – puoli-ilmaiseksi.

Tartu tarjoukseen tai kadu iäti: http://lahjakortti.kakolanruusu.fi/ 🌹
Uusi Ruusu, osa 2 Matka uuteen Kakolanruusuun jatkuu.

Ole ensi viikonloppuna 8.2.–10.2. tarkkana somessa, sillä tiedossa on jotakin hyvää.

❤️+❤️=🌹

Lataa lisää...

Aukioloajat

Ravintola avataan vappuna 2019.

 

 

 

Graniittilinnankatu 2, 20100 Turku