kk

Ravintola Kakola

Kakola Yhtiöt Oy on solminut yhteistyösopimuksen ravintola Kaskiksesta tuttujen keittiömestareiden kanssa.

Yrittäjä-keittiömestarit Erik Mansikka ja Simo Raisio sekä Kaskiksen kolmas osakas, viinimies Topi Pekkanen perustavat Kakolan vankilakompleksin sisäpihalle yli 100-paikkaisen kellariravintolan. Ravintola Kakolassa tiimiä täydentävät Suvi Nurmi ja Sanna Gullstén. ”Kakola haluaa profiloitua laatukohteena, joten ravintolapuolellakin halusimme tänne kaupungin parhaimmat ravintoloitsivat”, toteaa tyytyväisenä Kakola Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja, kiinteistöneuvos Olli Ojala. Ravintola Kakola avaa ovensa perusteellisen remontin jälkeen talvella 2018–2019.

Ravintola Kakola tulee tarjoilemaan etupäässä lounasta ja illallista, mutta tarjolla on kaikkea aina aamiaispalavereista hääjuhlien yöruokaan asti. Kakolasta löytyvät upeat puitteet kaikenlaisille tapahtumille. Esimerkiksi entiseen eristysosastoon sijoitetaan 60-paikkainen kabinetti. Eristyssellit aiotaan museoida, joten tilassa voi tulevaisuudessakin aistia aidon runditunnelman. ”Säilytämme myös Kakolan entisen kirkkotilan ehjänä kokonaisuutena ja sinne tulee nykyaikaiset kokous-/konserttitilat, jotka täydentävät ravintolapalveluja”, Olli Ojala kertoo.

Esimakua tulevasta saadaan jo toukokuussa 2017, kun Kakolan päärakennukseen avataan pop up Kakola. Ravintola toivottaa tervetulleiksi kaikki Kakolanmäellä vierailevat.