KOTINI ON LINNA

Trendikkäin

Turun uusin ja trendikkäin kaupunginosa.

Laatutaso

Asunnoissa poikkeuksellisen korkea varustelu- ja laatutaso.

Kattavat palvelut 

Monipuoliset palvelut lisäävät entisestään Kakola houkuttelevuutta

Rakennukset

Historialliset ja jykevät rakennukset luovat puitteet uniikeille asunnoille.

Keskeinen sijainti

puistomaisessa ympäristössä Turun sydämessä loistavien kulkuyhteyksien äärellä.


Huoletonta asumista korkealla kalliolla

Viihtyisä puistomainen Kakolanmäki rakentuu uuteen kukoistukseen vanhaa kunnioittaen. Kakolanmäeltä on upeat maisemat kohti Turun linnaa, Aurajokea ja merta. Vaivatonta asumista upeassa ympäristössä palveluiden keskellä.

Helpottaaksemme entisestään asunnon pintamateriaalien valintaa, olemme luoneet valmiiksi neljä eri henkistä sisustusteemaa sekä Länsiselliin että Graniittilinnaan. Teemoista valitsemalla saat yhtenäisen ilmeen asunnon kaikkiin tiloihin. Voit myös yhdistellä eri teemojen sisustusmateriaaleja omannäköisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Asuintilojen pintamateriaalit ovat pääosin kotimaisten valmistajien tuotteita, joiden laatu ja kestävyys erottuvat edukseen. Kakolan asunnot ovat erittäin hyvin varusteltuja muuttovalmiita kokonaisuuksia.

Kakolasta on hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin. Jokivarteen pääsee pian vaivattomasti Suomen ensimmäisellä funikulaarilla, eli rinnehissillä. Funikulaarista matka jatkuu kätevästi niin ikään Suomen ainoaan jokilauttaan Föriin. Suomen kansallismaiset ovat siis aivan takapihallasi!

Ajankohtaista asunnoista

Taloyhtiö

Huonemäärä

Asunnon pinta-ala (m²)

Hinta

 

HAE ASUNTOJA

Yhteydenottopyyntö