KOTINI ON LINNA

Trendikkäin

Turun uusin ja trendikkäin kaupunginosa.
Ainoa aito Kakola.

Laatutaso

Erinomaisesti äänieristetyissä asunnoissa poikkeuksellisen korkea varustelu- ja laatutaso.

Kattavat palvelut 

Monipuoliset palvelut lisäävät entisestään Kakolan houkuttelevuutta

Rakennukset

Ainutlaatuiset historialliset ja jykevät rakennukset luovat puitteet uniikeille asunnoille.

Keskeinen sijainti

rauhallisessa puistomaisessa ympäristössä Turun sydämessä loistavien kulkuyhteyksien äärellä.

Huoletonta asumista korkealla kalliolla

Viihtyisä puistomainen Kakolanmäki rakentuu uuteen kukoistukseen vanhaa kunnioittaen. Kakolanmäen huipulta on upeat maisemat kohti Turun linnaa, Aurajokea ja merta. Vaivatonta asumista upeassa ympäristössä palveluiden keskellä.

Helpottaaksemme entisestään asuntojen pintamateriaalien valintaa, olemme luoneet valmiiksi neljä eri henkistä sisustusteemaa sekä Länsiselliin, Graniittilinnaan kuin Muuriinkin. Teemoista valitsemalla saat yhtenäisen ilmeen asunnon kaikkiin tiloihin. Voit myös yhdistellä eri teemojen sisustusmateriaaleja omannäköisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Asuintilojen pintamateriaalit ovat pääosin kotimaisten valmistajien tuotteita, joiden laatu ja kestävyys erottuvat edukseen. Avarat, jopa yli neljän metrin huonekorkeudella olevat Aidon Kakolan asunnot ovat erittäin hyvin varusteltuja muuttovalmiita kokonaisuuksia.

Kakolasta on hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin. Jokivarteen pääsee vaivattomasti Suomen ensimmäisellä funikulaarilla, eli rinnehissillä. Funikulaarista matka jatkuu kätevästi niin ikään Suomen ainoaan jokilauttaan Föriin. Suomen kansallismaisemat ovat siis aivan takapihallasi!

Kaikki Aidon Kakolan taloyhtiöt omistavat tonttinsa, joten niissä sijaitsevien asuntojen omistajille ei tule tonttien lunastuksesta tai vuokrakorotuksesta johtuvia yllätyksiä asumiskuluissa.

 

Lataa tästä Kakolan Muurin tasokuvat ja hinnasto.

Ajankohtaista asunnoista

Taloyhtiö

Huonemäärä

Asunnon pinta-ala (m²)

Hinta

 

HAE ASUNTOJA

Yhteydenottopyyntö