Palvelut

kaskis

Ravintola Kakolanruusu

Ravintola Kakolanruusun taustalla ovat Kaskiksen yrittäjä-keittiömestarit Erik Mansikka ja Simo Raisio sekä Kaskiksen kolmas osakas, viinimies Topi Pekkanen. Yli 100-paikkaisen ravintolan lisäksi Kakola tulee tarjoamaan suurillekin ryhmille muunneltavia tiloja. Tilan historia säilyy konkreettisesti, sillä itse sellit aiotaan museoida. Kakolanruusun ruoka tulee olemaan konstailematonta, korkealuokkaista käsityötä, mutta Kaskista yksinkertaisemmalla sapluunalla. Suunnitteilla on käyttää muun muassa avotulta ruoan valmistamiseen, mikä olisi tässä mittakaavassa toteutettuna valtakunnallisesti ainutlaatuista. Paikallisuus tulee näkymään sekä tuotteiden esiintuomisessa että raaka-aineiden alkuperässä. http://www.kakolanruusu.fi/

Kakolan leipomo

”Aamupalaksi aina vasta leivottua leipää suoraan kotiovellesi toimitettuna”. Kakolan vanhaan keittiöön on suunnitteilla myös leipomo, josta löydät haluamasi leipomotuotteet aina aamupalaleivistä makeisiin herkkuihin tai vieraillesi tarjottaviin kakkuihin.

kuvateksti15
kuvateksti13

Kakolan panimo

Kakolan vanhaan keittiöön on suunnitteilla pienpanimo, jonka tarkoituksena on tuottaa oluita Kakolan alueen käyttöön. Tiloihin on suunniteltu myös ns. Kakolan olohuone eli tila, jossa ihmiset voivat rauhoittua hyvän seuran ja vielä paremman oluen parissa. Kakolan omaa olutta voivat ostaa kaikki alueen asukkaat sekä vierailijat panimon omasta myymälästä sekä tietenkin myös alueen ravintoloista.

Funikulaari

Föri-Föli-Funikulaari. Kakolanmäki serpentiiniteineen on mutkikas paikka julkiselle liikenteelle, joten Turun kaupunki rakentaa Kakolanpuistoon rinnehissin. Rinnehissillä pääset kätevästi Linnankadulla tiheästi liikennöivien sähköbussien kyytiin. Funikulaari on myös ainutlaatuinen kokemus Suomessa ja se tarjoaa jatkumon Turun legendaariselle Förille.

kuvateksti16
pesula

Pesula

Pesutornit ja kuivatustelineet saattavat hyvinkin viedä huomattavan osan asuntosi märkätiloista. Ratkaisuna tähän on suunnitelmissamme rakentaa Kakolaan keskitetty talopesula, jossa asukkaat voivat halutessaan hoitaa kaiken pyykkihuoltonsa.

Kakolan spa

Ennen vanhaan Kakolanmäellä sijaitsi Kakolan Riviera, vankien virkistäytymispaikkana toiminut keidas. Me haluamme tarjota tulevaisuudessa asukkaillemme myös oman virkistäytymispaikan arjen keskelle. Kakolan Spa on Kakolan sisäpihalle yö- ja päiväsellien väliin osittain maan alle tuleva uudisrakennus, oka rakentuu kylpylästä sekä hyvinvointikeskuksesta. Hyvinvointikeskus sisältää mm. kuntosalin sekä hyvinvointipalveluja.

kuvateksti12
kuvateksti1

Kakolan päiväkoti Karuselli

Tulevaisuudessa Kakolanmäki on koti jopa 3000 onnelliselle asukkaalle. Joukossa on tietenkin myös paljon lapsiperheitä, joten alueen oma päiväkoti on välttämättömyys. Kakolan päiväkoti Karuselli palvelee hauskana ja turvallisena paikkana mäen kaikkia lapsiperheitä. Karusellin sijainti Kakolan muurien sisäpuolella takaa lapsille turvallisen ympäristön kaukana vilkkaista autoteistä.

Yhteiskäyttökulkuneuvot

Kakola sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Turun sydämessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Erinomainen sijainti vähentää tarvetta henkilökohtaisille kulkuvälineille, joten haluamme tarjota kaikille asukkaillemme mahdollisuuden vuokrata tarvittaessa taloyhtiöiden yhteisiä polkupyöriä sekä sähköautoja.

kuvateksti14
nakoala

Kakolan torni

Turun kattojen yltä aina Airistolle asti. Kakolan Tornista on suunniteltu näköalatornia, jota Turkuun on jo kauan haikailtu. Kakolanmäen korkeus merenpinnasta yhdistettynä Tornin korkeuteen takaa huikean panoraamanäkymän yli koko kaupungin. Torniin suunnitellussa ravintolassa voit nauttia kaupungin parhaiden maisemien lisäksi myös maittavia ruokia sekä tietysti Kakolan Panimon omia oluita. Kakolan Tornista on jo vireillä kaavamuutoshanke.